main logo
442

Pasagerul unui avion, ars de un membru al echipajului: A vărsat apă fiartă pe el

Pasagerul unui avion susține că a suferit arsuri grave la nivelul picioarelor, după ce un membru al echipajului de zbor a vărsat apă fiartă pe el.

Pasagerul unui avion, ars de un membru al echipajului

Thomas McNabs, în vârstă de 49 de ani, se afla la bordul unui avion, împreună cu prietena sa, în momentul în care s-a produs incidentul, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Aceasta din urmă a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care a relatat cum s-a întâmplat totul. Femeia spune că un membru al echipajului de zbor „a vărsat apă fiartă” pe gleznele lui Thomas și l-a lăsat apoi „să urle de durere”.

Mai mult, femeia a mai scris și faptul că incidentul în sine nu a fost singura problemă. Felul în care echipajul de zbor a reacționat în urma acestuia a fost, de asemenea, îngrijorător. 

„Au fost scăpate pe jos patru sau cinci căni pline cu apă fierbinte. Apa a căzut și pe gleznele lui Thomas. Însă însoțitoarea de bord nici nu s-a oferit să îi acorde ajutor”.

Când avionul a aterizat, „însoțitoarea de bord era de negăsit. Thomas a fost transportat la spital, însă prietena sa spune că ar fi putut beneficia de aceeași îngrijire și la bordul avionului.

Potrivit Fox News, compania aeriană a declarat că a contactat clientul (n.r. – pe Thomas) și că urmează să facă verificări în acest caz. 

„Echipa noastră l-a contactat pe client pentru a afla mai multe informații, iar acum așteptă un răspuns. Nu vom face mai multe declarații în timpul desfășurării investigației”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării