305
0
Pasagerul unui avion, ars de un membru al echipajului: A vărsat apă fiartă pe el
305
0

Pasagerul unui avion susține că a suferit arsuri grave la nivelul picioarelor, după ce un membru al echipajului de zbor a vărsat apă fiartă pe el.

Thomas McNabs, în vârstă de 49 de ani, se afla la bordul unui avion, împreună cu prietena sa, în momentul în care s-a produs incidentul, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Aceasta din urmă a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care a relatat cum s-a întâmplat totul. Femeia spune că un membru al echipajului de zbor „a vărsat apă fiartă” pe gleznele lui Thomas și l-a lăsat apoi „să urle de durere”.

Mai mult, femeia a mai scris și faptul că incidentul în sine nu a fost singura problemă. Felul în care echipajul de zbor a reacționat în urma acestuia a fost, de asemenea, îngrijorător. 

„Au fost scăpate pe jos patru sau cinci căni pline cu apă fierbinte. Apa a căzut și pe gleznele lui Thomas. Însă însoțitoarea de bord nici nu s-a oferit să îi acorde ajutor”.

Când avionul a aterizat, „însoțitoarea de bord era de negăsit. Thomas a fost transportat la spital, însă prietena sa spune că ar fi putut beneficia de aceeași îngrijire și la bordul avionului.

Potrivit Fox News, compania aeriană a declarat că a contactat clientul (n.r. – pe Thomas) și că urmează să facă verificări în acest caz. 

„Echipa noastră l-a contactat pe client pentru a afla mai multe informații, iar acum așteptă un răspuns. Nu vom face mai multe declarații în timpul desfășurării investigației”.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter