main logo
359

O femeie cu Alzheimer a fost găsită la patru luni după ce a dispărut

Kaewmanee Arjor, în vârstă de 59 de ani, fusese dată dispărută din oraşul său din nordul Thailandei în luna iunie. Ea a fost găsită la 600 de kilometri depărtare în oraşul Kunming din China.

O femeie cu Alzheimer a fost găsită la patru luni după ce a dispărut

Autoritățile chineze au găsit-o mergând pe un drum din capitala provinciei Yunnan la sfârşitul lunii decembrie. Ea a fost dusă la un spital după ce polițiștii au sesizat că femeia avea simptome de Alzheimer, transmite Ştiri.md cu referire la libertatea.ro

Folosindu-se de cartea de identitatea pe care au găsit-o asupra ei, autorităţile chineze au alertat consulatul thailandez din Kunming, care a luat apoi legătura cu fiica femeii.

Fiica lui Kaewmanee Arjor, Suchada Arjor, și-a reîntâlnit în cele din urmă mama dispărută joi după-amiaza, la patru luni după ce aceasta dispăruse, potrivit bangkokpost.com.

Nu se știe cum femeia a ajuns în China, neexistând nicio dovadă oficială a plecării ei din Thailanda și niciuna a intrării ei în altă țară. 

Maladia Alzheimer este cea mai frecventă formă de demenţă caracterizată mai ales prin pierderea memoriei şi a abilităţii de a gândi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării