1085
0
O femeie a locuit 3 ani cu cadavrul mamei sale în apartament
1085
0

O femeie din Texas a fost arestată după ce polițiștii au descoperit rămășițele mamei sale în apartamentul de două camere, pe care aceasta îl împărțea cu fiica ei, potrivit BBC.

Polițiștii cred că bătrâna, în vârstă de 71 de ani, a căzut și s-a accidentat, în 2016, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Fiica ei, în vârstă de 47 de ani, nu i-ar fi acordat ajutorul necesar, așa că femeia a murit din cauza unor lovituri care, dacă sunt tratate la timp, nu amenință viața.

Scheletul bătrânei a fost descoperit într-unul dintre cele două dormitoare ale apartamentului. Fiica bătrânei și fata ei, în vârstă de 15 ani, dormeau într-un dormitor apropiat.

Nepoata femeii decedate avea sub 15 ani în momentul accidentului, astfel că mama ei a fost acuzată și de „traumatizarea unui copil”.

Adolescenta este acum în grija unor rude, iar mama ei riscă până la 20 de ani de închisoare, dar și o amendă de 10.000 de dolari.

Polițiștii spun că bătrâna era un membru respectat în comunitate, lucrând ca secretară și asistentă de predare la o școală, timp de 35 de ani.

Citește și
article image
Cum arată o femeie care a trăit acum 7.500 de ani în...
0
971
article image
Tragedie la Hâncești: Doi copii, orfani după ce mama lor...
0
12331
article image
Motivul pentru care o femeie mănâncă același lucru în...
0
459
article image
O femeie, lovită mortal de un microbuz de pe ruta...
0
2092