558
0
Momentul în care o schelă cade în mijlocul unei străzi din București
558
0

Un incident extrem de periculos s-a produs vineri după-amiază, pe Bulevardul Știrbei Vodă în București, România.

Foto: stiri.md

Din cauza ploii şi a vântului puternic o schelă s-a prăbuşit în mijlocul străzii, transmite Știri.md.

Imagini au fost filmate de un telespectator Digi24. O altă schelă a căzut parțial, la câteva străzi distanță, pe Bulevardul Regina Elisabeta. Traficul este restricționat pe ambele străzi.

Din primele informații de la această oră, nu au fost rănite persoane de schela prăbușită pe Bulevardul Știrbei Vodă. În plus, nu a fost lovită vreo mașină.

Reprezentanții ISU au precizat pentru Digi24 că nu au multe informații despre acest incident, deoarece intervin în cazul unei schele prăbușite pe Bulevardul Regina Elisabeta.

„În urmă cu scurt timp, a fost restricționat traficul rutier pe Bd. Regina Elisabeta între Calea Victoriei și Str. Academiei, ambele sensuri de circulație, precum și pe Str. Știrbei Vodă între Str. Popa Tatu si Calea Victoriei, în ambele locații fiind schele căzute pe partea carosabilă”, a transmis ISU București-Ilfov.

Potrivit informațiilor primite de la telespectatorii Digi24, vremea a cauzat probleme și în Piața Unirii din Capitală, un suport de panou publicitar fiind luate de vânt, însă circulația nu este afectată.

De asemenea, mai mulți copaci au căzut în Parcul Cișmigiu și Dealul Arsenalului.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter