main logo
1196

Modele XXL și cu celulită, în fashion show-ul de lenjerie intimă semnat de Rihanna

Savage & Fenty Fashion Show a fost unul dintre cele mai așteptate momente ce poartă semnătura celebrei Rihanna, iar artistă nu a dezamăgit.

Modele XXL, în fashion show-ul de lenjerie intimă semnat de Rihanna

Cel mai recent fashion show de lenjerie intimă semnat Rihanna a surprins, deoarece pe catwalk au defilat și modele însărcinate, XXL și cu celulită.

Când te afli pe catwalk și ai de prezentat piese de lenjerie intimă, de obicei este obligatoriu să arăți impecabil, însă Rihanna nu a ținut cont de exigențele din lumea fashion, așadar, printre modelele 90-60-90, au defilat, cu multă relaxare, doamne și domnișoare însărcinate, cu măsuri XXL și cu celulită. Printre ele, și Slick Woods, muza Fenty, în vârstă de 22 de ani, care și-a anunțat sarcina în mod oficial în luna iulie și care, aflată acum în ultimul trimestru de sarcină, a arătat spectaculos într-o piesă de lenjerie care îi lăsa aproape tot trupul la vedere, transmite Ştiri.md cu referire la Ea.md.

Nici doamnele voluptuoase nu au fost uitate, Rihanna alegând pentru defilare manechine cu măsuri diferite – de la XS la XXL. Badgirlriri a demonstrat astfel că atât lenjeria pentru viitoarele mămici, cât și cea pentru doamnele și domnișoarele mai „pufoase” nu trebuie să fie conservatoare și că sexy nu este un termen propriu doar celor cu măsuri ideale. De altfel, Rihanna a fost nu o dată luată peste picior pentru fluctuațiile ei de greutate, însă, după cum se vede, artista le-a dat tuturor acum replica perfectă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării