main logo
416

Ministru bulgar: Uniunea Europeană şi NATO ar trebui să coopereze cu Rusia

Uniunea Europeană şi NATO ar trebui să găsească metode de cooperare cu Administraţia de la Moscova, a declarat vineri Krasimir Karakachanov, ministrul bulgar al Apărării, menţionând că un conflict între aceste părţi nu va avea rezultate favorabile, relatează agenţia de presă Tass.

Ministru bulgar: UE şi NATO ar trebui să coopereze cu Rusia

„Trebuie să existe o cooperare între NATO şi Rusia. Evenimentele din 2014 referitoare la Ucraina şi Crimeea stau în calea acestei cooperări. Cu toate acestea am încredere că această problemă trebuie rezolvată la masa negocierilor, prin cooperare, deoarece este imposibil să obţinem rezultate pozitive prin confruntare”, a declarat ministrul bulgar, transmite Ştiri.md cu referire la mediafax.ro.

„Este imposibil să rezolvăm aceste probleme printr-o cursă a armelor, prin demonstrarea forţelor şi confruntări, în opinia mea. Nimeni nu are de câştigat în acest mod. Sunt convins că este necesar să găsim metode de a rezolva aceste probleme în mod paşnic, deoarece există părţi terţe care ar beneficia de pe urma unei confruntări”, a adăugat Krasimir Karakachanov.

Ministrul bulgar al Apărării a reiterat faptul că negocierile sunt cea mai bună metodă de a rezolva problemele existente.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării