main logo
795

Mesajul prezentatorului TV, Dan Negru, după accidentul grav din Ungaria

Prezentatorul TV, care are și emisiuni la televiziunile din Republica Moldova, a venit cu o reacție după accidentul grav din Ungaria, unde au decedat nouă români.

Mesajul prezentatorului TV, Dan Negru, după accidentul grav din Ungaria

Dânsul a postat pe contul de socializare un mesaj, alături de care a atașat o imagine, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info. 

„Am plătit 135 de euro amenda în Paris pentru ca mi-am verificat mailurile la un semafor! În Franța te pocnește amenda și dacă folosești un telefon într-o mașină care staționează.

Proiectul de lege a fost propus de Gendarmerie Nationale. Ai noștri pun lumânări! Nu știu sa se fi întâmplat altceva. Blocurile din America au scări de incendiu exterioare pentru că în anii '70, în Boston, o mama și o fiică au murit în timpul unui incendiu, neavând pe unde sa coboare. 

Un fotograf a surprins căzătura, poza a apărut pe prima pagina și a dus la regândirea întregului sistem de scări de incendiu din toată America. Așa cum la noi live-ul aceluia a fost pe prima pagina. Și cam atât…”, a scris Dan Negru.

Familiile celor nouă morţi în accidentul din Ungaria vor fi despăgubite, pentru că microbuzul era asigurat. Sunt informații contradictorii, însă, privind statutul conducătorului auto și al transportului pe care îl efectua în ziua fatidică.

Şoferul microbuzului, Petru Zălar, un tânăr în vârstă de 35 de ani, făcea LIVE pe Facebook în momentul impactului. Surse din Ungaria spun că cea mai tânără victimă avea 23 de ani, iar cea mai în vârstă, 56.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării