main logo
1312

Johnny Depp are o nouă iubită. Cum arată tânăra de 20 de ani

Actorul american Johnny Depp (55 de ani) are o nouă iubită şi intenţionează să se căsătorească cu aceasta. Femeia are în jur de 35 de ani mai puţin decât el.

Johnny Depp are o nouă iubită. Cum arată tânăra de 20 de ani

Johnny Depp intenţionează să se căsătorească cu noua lui iubită, o dansatoare de origine rusă, care are în jur de 20 de ani, potrivit Daily Mail. Tânara s-a mutat deja în casa lui de la Hollywood.    

Polina Glen l-a cunoscut pe Depp la o petrecere în Los Angeles, anul trecut, a confirmat o sursă pentru sursa citată anterior.    

Depp a fost surprins în ipostaze romantice cu „o femeie misterioasă“ acum ceva timp într-un hotel din Belgrad, Serbia, iar Daily Mail a identificat-o acum ca fiind Polina. 

Alături de aceasta actorul a fost fotografiat şi în mai 2018, în timp ce se afla în turneu în Moscova, alături de trupa sa, The Hollywood Vampires. Polina, care este originară din St. Petersburg, este dansatoare şi coregraf. În acest moment locuieşte alături de Depp, în vila acestuia de pe Sunset Boulevard.   

Un prieten al acesteia a declarat: „Polina şi Johnny s-au cunoscut la o petrecere în Los Angeles. Ea primeşte invitaţii la o mulţime de evenimente, este dansatoare şi o femeie foarte frumoasă. Când s-au întâlnit, ea nu ştia cine este el, în realitate, starurile arată diferit faţă de felul în care arată pe marele ecran“.

Polina a plecat în Statele Unite acum doi ani pentru a-şi urma visul de a face o carieră în dans. 

„Este foarte talentată, foarte discretă. Se duce la cursurile sale de dans, apoi merge acasă. Nu cred că cineva şi-a dat seama că cineva trăieşte acolo. Polina spune că se va căsători cu Depp şi că el îşi doreşte să meargă în Rusia pentru a-i cunoaşte părinţii“, a mai declarat sursa pentru Daily Mail.

Actorul din „Piraţii din Caraibe“ nu a mai avut nicio relaţie de când s-a despărţit de soţia sa, Amber Heard, în 2016.




Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării