main logo
1363

Italia: A vorbit pe Internet cu românca visurilor sale. Șoc la întâlnire

Un italian din Como a crezut că și-a găsit perechea pe un site de întâlniri. Cei doi și-au dat întâlnire la un apartament din Modena, însă surpriza avea să fie majoră și cu siguranță întâmplarea nu o va uita pentru tot restul vieții sale.

Italia: A vorbit pe Internet cu românca visurilor sale. Șoc la întâlnire

Italianul a cunoscut o femeie pe un site de întâlniri, care i-a spus că este româncă și ar vrea să se întâlnească în Modena, în apartamentul ei, relatează Știri.md cu referire la dcnews.ro.

Discuțiile au fost purtate timp de mai multe zile, iar italianul părea vrăjit de promisiunile de credință și iubire eternă care veneau din partea româncei. Asta l-a determinat să vină din Como, acolo unde locuiește, pentru o întâlnire la Modena.

Când a urcat în apartament, nu a găsit decât doi bărbați care au început să-l bată și să-l jefuiască. La un moment dat, italianul a reușit să fugă pe scară, iar cei doi români l-au urmărit, iar încăierarea a continuat pe scară. Vecinii au auzit gălăgia și au alertat autoritățile.

Oamenii legii au intervenit în jurul orei 20:00, însă cei doi atacatori s-au făcut nevăzuți. Italianul s-a ales cu portofelul furat și mai multe răni: o rană sângerândă pe brațul drept, vânătăi pe gât și fruntea umflată. 

Cei doi români au fost arestați. Unul dintre ei este un tânăr de 24 de ani identificat ca P.G. Al doilea român a fost arestat după ce s-a prezentat la camera de gardă a unui spital cu răni în urma încăierării. El le-a spus medicilor că ar fi căzut cu bicicleta. 

Unul dintre români avea antecedente penale, iar asupra lui a fost găsită și cheia unui autoturism furat la începutul lunii septembrie. În telefon au fost găsite de asemenea și mesajele pe Whats App în care acesta pretindea că este de fapt femeie. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării