main logo
427

Incendieri premeditate în Suedia. Peste 100 de maşini au fost făcute scrum în patru oraşe

Numeroase maşini au fost incendiate intenţionat, noaptea trecută, în Suedia. Atacurile produse în patru oraşe - Stockholm, Malmo, Gothenburg şi Uppsala şi ar fi fost coordonat de un grup de tineri pe o reţea de socializare.

Incendieri premeditate în Suedia; Peste 100 de maşini, făcute scrumIncendieri premeditate în Suedia; Peste 100 de maşini, făcute scrum

Potrivit presei străine, în Gothenburg au ars cele mai multe automobile - în jur de 100, în timp ce în capitala suedeză - 13, transmite Știri.md cu referire la Publika.md

Toate vehiculele erau lăsate peste noapte în parcări. Poliţia locală a identificat câţiva suspecţi. Întrucât sunt minori, nu au fost arestaţi, dar au luat legătura cu părinţii acestora.

Potrivit martorilor, în Malmo, aproximativ 40 de indivizi îmbrăcaţi în negru au început să arunce cu pietre, apoi au dat foc la maşini.

Din fericire, nu există victime.

Autorităţile au iniţiat o anchetă pe marginea acestui caz.

Violenţele s-au produs cu trei săptămâni înainte de alegerile generale din Suedia.

Într-un interviu radiofonic, premierul de la Malmo a avut o reacţie nervoasă la cele întâmplate, întrebându-se ce i-ar fi determinat să organizeze incendiile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării