main logo
744

Imagini cu Shakira în timp ce izbucnește în lacrimi în fața fanilor

Turneul ”El Dorado” al celebrei Shakira s-a încheiat printr-un concert spectaculos în țara sa natală, Columbia, unde atât fanii, cât și artistă au izbucnit în lacrimi de emoție și fericire.

Imagini cu Shakira în timp ce izbucnește în lacrimi în fața fanilor

Potrivit Daily Mail, show-ul a avut loc în Simon Bolivar Park, iar într-o înregistrare video care a fost postată pe contul de Instagram al artistei se vede cum aceasta izbucnește în lacrimi, transmite Ştiri.md cu referire la Protv.ro.

”Te iubesc, Columbia, mulțumesc! Întotdeauna îmi voi aminti de acest moment” - a spus cântăreața în vârstă de 41 de ani.

Înainte de concertul din Columbia, Shakira a susținut un show în Ecuador.

Cu bilete care au oscilat de între 50 de dolari cel mai ieftin, până la 150 cel mai scump, concertul a avut loc în ziua în care se celebrează memoria morţilor, Día de los Difuntos.

La încheierea spectacolului, Shakira a mulţumit într-un videoclip publicului pentru primirea impresionantă şi călduroasă pe care i-au făcut-o şi pe care l-a postat pe reţelele de socializare.

Partea latino-americană a turneului ‘El Dorado World Tour’, cu care artista a străbătut deja Europa, a debutat în Mexic.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării