main logo
1368

Imagini cu OZN-uri care nu trebuiau să fie publice. Ce a descoperit Marina americană

Marina americană a confirmat că imaginile video surprinse de piloți, în momentul în care par a trece pe lângă OZN-uri sunt autentice.

Imagini cu OZN-uri care nu trebuiau să fie publice. Ce s-a descoperitFoto: playtech.ro

În imaginile care nu ar fi trebui să apară niciodată în spațiul public, apar mai multe obiecte zburătoare care se depasează cu o viteză foarte mare, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Primul video a fost făcut în anul 2004, în timp ce alte două înregistrări asemănătoare au fost surprinse în 2015.

Ulterior, piloții au descris ceea ce au văzut ca fiind ”un fenomen neidentificat”. Unele scurgeri de informații ale Pentagonului, arată că unii piloți au declarat faptul că OZN-urile i-au putut face invizibili, în apropierea avioanelor de război. Piloții au descris OZN-urile ca fiind ”solide, albe și fără margini”, potrivit Mirror.

Recent, purtătorul de cuvânt al Marinei americane, Joseph Gradisher a confirmat faptul că imaginile surprinse de piloți sunt auterntice.

”Marina consideră că fenomenele descrise în cele 3 filmări sunt ”neidentificate”. Nu au fost găsite caracteristici sau descriei, dar nici nu au fost trase concluzii în acest caz”, a declarat Joseph Gradisher.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării