main logo
1334

Harkov: Se cere pedeapsă mai blândă pentru șoferița Lexus-ului care a ucis 6 oameni

Avocatul Elenei Zaițeva, șoferița condamnată de prima instanță la 10 ani de în chisoare, după ce în 2017 a lovit mortal 6 oameni în centru orașului Harkov, cere o pedeapsă mai blândă pentru clienta sa.

Harkov: Se cere pedeapsă mai blândă pentru șoferița care a ucis 6 oameni

Avocatul solicită reducerea pedepsei instanței de fond și condamnarea acesteia sub formă de 5 ani de închisoare cu privarea dreptului de a conduce vehicule timp de 2 ani, scrie presa locală, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Motivând necesitatea atenuării pedepsei clientei sale, avocatul a făcut referire la starea ei de sănătate, menționând că Zaițeva nu primește tratamentul necesar. 

În plus, apărătorul a subliniat că instanța de judecată nu a ținut cont de circumstanțe atenuante (remușcări și achitarea voluntară a despăgubirilor pentru daunele morale)

Amintim că în luna octombrie 2017, șase oameni au murit, iar alți cinci au fost spitalizați cu răni grave, după ce un automobil de model „Lexus”, condus de o tânără în vârstă de 20 de ani, s-a tamponat cu un automobil „Volkswagen” și a derapat pe trotuar, unde se aflau mai mulți pietoni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării