main logo
632

Hanks: Hollywoodul se va schimba radical după scandalul de hărţuire sexuală

Actorul Tom Hanks a declarat că la Hollywood este pe cale să se producă o schimbare seismică după scandalul de hărţuire sexuală care a zguduit industria filmului.

Scandal de hărţuire sexuală. Hanks: Hollywoodul se va schimbaHanks: Scandalul de hărţuire sexuală. Hollywoodul, schimbat radical. Foto: Hidden Remote

Hanks s-a referit la ceremonia Globurilor de Aur de duminică, în care participanţii au purtat ţinute negre în semn de solidaritate cu victimele agresiunilor sexuale:

“Mişcarea nu este o glumă şi are loc o recunoaştere şi aş spune că ceremonia de săptămâna trecută este prima dintr-o nouă eră care a început, Rubiconul a fost traversat”, a declarat Hanks, potrivit b1.ro.

Întrebat despre discursul lui Oprah Winfrey, în care vedeta tv le-a spus tinerelor fete că se “ivesc zorii unei noi zile'' când nimeni nu va mai trebui să spună MeToo, Hanks a comentat evenimentul:

''Oprah stătea pe un piedestal şi cred că în timp ce vorbea, pe aleea din faţa hotelului Hilton, apele s-au despicat în două şi deodată puteai vedea baza, iar chelnerii se duceau şi veneau, ca pe o scurtătură. După ce s-a oprit, apele s-au împreunat din nou, dar nu a fost doar un moment însufleţit, a fost un discurs antrenant''.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării