main logo
2694

Detalii despre părinţii lui Vladimir Putin. Tatăl i-a scos mamei un ochi cu furca

Liderul de la Kremlin provine dintr-o familie cu probleme, spune un analist într-un interviu acordat Radio Europa Liberă.

Detalii despre părinţii lui Putin: Tatăl i-a scos mamei un ochi cu furca

Analistul Artem Kruglov, expert în cariera şi biografia lui Vladimir Putin şi editorul site-ului “Putinism”, a vorbit într-un interviu mai amplu pentru Radio Europa Liberă despre trecutul liderului de la Kremlin. Unul dintre detaliile dezvăluite de Kruglov se referă la modul în care s-au cunoscut părinţii lui Putin, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

„Tatăl lui Putin avea un comportament, cum se spune azi, deviant”, afirmă Kruglov. “Deseori devenea agresiv fără să ia în calcul consecinţele. A mers la o fata care îi plăcea, era singură în casă, dar nu l-a lăsat să intre în curte. El a pus mâna pe o furcă şi a încercat să distrugă poarta. Cumva a făcut o gaură şi prin ea i-a înfipt fetei, fără să vrea, furca în ochi. Aproape a ucis-o. Fata a fost dusă la spital, i-au pus un ochi de sticlă, iar rudele ei l-au pus să o ia de nevastă, ameninţându-l că altfel îi fac plângere penală. Aşa că tatăl lui Putin s-a însurat cu ea”.

Povestea a fost dezvăluită prima data în 2002, în ziarul Moskovskâi Komsomoleţ, într-un reportaj făcut în satul natal al liderului rus, Pominovo. 

Bătrânii povesteau atunci că Vladimir Putin Sr. avea obiceiul să ridice fustele fetelor la petreceri iar mama actualului preşedinte, Maria, se jena de faptul că are ochi de sticlă şi încerca să stea tot timpul din profil.

Potrivit lui Kruglov, părinţii lui Putin nu au avut nicio influenţă intelectuală asupra lui,, fiind oameni extrem de simpli. Vladimir Spiridonovici Putin a murit în 1999 iar Maria Ivanovna Putina, în 1998.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării