main logo
1195

Cum a fost umilită o participantă la un concurs de frumusețe

Carla Bonesso, care a reprezentat Aquitania la concursul de frumusețe Miss France 2019, a fost umilită, după ce a fost filmată în vestiar, în timp ce se schimba.

Cum a fost umilită o participantă la un concurs de frumusețeCum a fost umilită o participantă la un concurs de frumusețe

Tânăra a fost filmată în timp ce era topless, iar o altă colegă era îmbrăcată foarte sumar, în momentul în care au fost surprinse live pe canalul TF1, transmite Știri.md cu referire la stirileprotv.ro.

Incidentul a avut loc în timp ce directorul concursului, Sylvie Tellier, le intervieva pe celelalte concurente în vestiar.

Organizatorii i-au cerut scuze pentru incident și l-au numit o gafă majoră. Adresându-se tinerei, Sylvie Tellier a spus: “Acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple. Aceasta a fost o mare greșeală din partea noastră și a distrus spiritul acestui spectacol. ”

Vorbind despre incidentul umilitor, Carla a spus: “Nu eram destul de goală, a fost un accident. Dar TF1 nu și-a gestionat bine camerele, nu a fost deloc professional din partea lor.”

Directorul de televiziune, Franck Broqua, a spus că a vrut o cameră foto în spatele scenei “să fie mai aproape de candidații” care se pregăteau pentru eveniment.

El a arătat, de asemenea, că unghiul camerei a funcționat bine în timpul repetițiilor, dar cameramanul a ajuns într-un unghi mai larg pe măsură ce se mișcase în timpul evenimentului live. Deși Franck Broqua susține că a “reacționat destul de repede”, a mai spus că îi pare rău pentru “incidentul viu regretabil”.

Canalul a eliminat înregistrările topless din versiunea online a emisiunii care este disponibilă pentru streaming. Carla Bonesso a fost plasată în Top 12 al concursului de frumusețe Miss France 2019.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării