main logo
6252

Coșmarul celor care s-au trezit cu casele lângă pista aeroportului

Câteva zeci de persoane dintr-un cartier rezidențial s-au trezit cu avioanele lângă curte după renovarea Aeroportului Southend din Anglia.

Coșmarul celor care s-au trezit cu casele lângă pista aeroportului

Alex și June Carr, doi britanici, nu mai pot să-și savureze cafeaua sau să facă grătare liniștiți în grădină din cauza avioanelor de linie care se pregătesc de decolare la câțiva zeci de metri lângă ei. Mai multe imagini, găsiți în galeria foto din acest articol, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Coșmarul a început după ce Aeroportului Southend, aflat în apropiere, a fost renovat iar pista a fost lungită. Pentru a ajunge în capătul ei și a se pregăti de plecare, aeronavele folosesc o pistă de legătură, construită foarte aproape de case. Spre groaza celor care locuiesc în zonă, avioanele decolează din 20 în 20 de minute, făcând un zgomot infernal.

Decolează în medie câte 50 de avioane pe zi. O altă vecină, Janet Marchant, a făcut atât de multe plângeri către managementul aeroportului încât a primit o scrisoare în care i s-a interzis să mai trimită plângeri.

Veștile proaste nu se opresc aici: activitatea pe aeroport va fi și mai aglomerată pe durata verii.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării