main logo
1263

Cine a luat premiul de la Românii au Talent în valoare de 120.000 euro

După un sezon suprem „Românii au talent”, telespectatorii și-au votat eroii.

Cine a luat premiul de la Românii au Talent în valoare de 120.000 euroFoto: perfecte.md

În urma voturilor românilor, Ana Maria Pantaze a intrat în posesia marelui premiu în valoare de 120.000 de euro și a primit titlul de cel mai talentat român, iar Marius Draguș- Magitot a fost desemnat cel mai original concurent și i-a fost acordat premiul de 10.000 de euro, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md.

Marea finală supremă le-a adus telespectatorilor momente fascinante. Andi Moisescu, Mihai Petre, Andra și Florin Călinescu au aplaudat talentul autentic, au apreciat și lăudat reprezentațiile tuturor concurenților și au fost încântți de spectacolul oferit de ei. Smiley și Pavel Bartoș au fost și de data această la înălțime și au umplut scena cu energie și entuziasm.

După 11 numere spectaculoase, publicul telespectator a decis cine merită titlul de cel mai talentat român al anului 2019 , dar și cel mai original talent al sezonului #9suprem!

Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la „Românii au talent", a reușit să smulgă primul GOLDEN BUZZ al sezonului #9suprem. Are 38 de ani, e din București și i-a lăsat pe jurați fără replică atunci când a început să cânte o piesă a Ettei James... cu vocea lui Janis Joplin, în preselecții.

„Tu ești esența acestui show. Show-ul acesta e despre oameni ca tine, care vin cu emoție sinceră și ne lovesc de ne ia naiba", i-a spus Mihai Petre înainte să îi dea Golden Buzz-ul.

Pe locul 3, publicul i-a ales pe cei din Corul de Copii al Operei Naționale București, iar pe locul 2 s-a clasat Aris Negoiță.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării