main logo
469

Ce spune administrația Stadionului din Kiev despre dezbaterile dintre Poroșenko și Zelinski

După ce Vladimir Zelenski l-a chemat la dezbateri pe Petro Poroșenko, administrația Stadionului Olimpic din Kiev spune că nu a primit nicio cerere de la vreun candidat la prezidențiale ca să organizeze dezbateri acolo.

Administrația Stadionului: Nu am primit nicio cerere de la candidați

Responsabilii de la Stadionul Olimpic din Kiev au scris o postare pe Facebook, unde au declarat că nu știu nimic despre faptul că acolo ar urma să fie organizate dezbateri politice, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

Aceștia au spus că o cerere oficială în acest sens încă nu a ajuns la ei.

De asemenea, administrația, mai spune că „Stadionul Olimpic este apolitic și nu participă la desfășurarea campaniei electorale la vreunul dintre candidați la președinția Ucrainei”.

Totodată în declarație se mai arată că dacă cineva dintre candidați va veni cu o propunere să fie organizate dezbateri acolo, atunci „Administrația "Olimpică" va organiza evenimentul în mod corespunzător”.

Amintim că candidatul la funcția de președinte al Ucrainei, Vladimir Zelenski, a lansat invitația către contracandidatul său Petro Poroșenko să participe la dezbateri pe Stadionul Olimpic din Kiev în fața cetățenilor și a presei, iar Poroșenko a acceptat invitația.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării