main logo
655

Bunicuţe-cheerleaders. Majoretele pensionare dansează în costume sclipitoare și rochii mini

În timp ce majoritatea femeilor ajunse la vârsta de pensionare aleg odihna și liniștea, un grup de bunicuțe din Arizona au optat pentru un hobby de puștoaice: cheerleading-ul.

Majoretele pensionare, în costume sclipitoare și rochii miniBunicuţe-cheerleaders. Majoretele pensionare dansează în costume sclipitoare și rochii mini

Și-au creat și o trupă de majorete, cu care fac furori la diverse evenimente sportive, scrie canal3.md.

În costume sclipitoare și rochii mini, femeile dansează oriunde sunt invitate, impresionând orice spectator. Nu țin cont de vârstă, kilograme în plus sau alte imprefecțiuni. Principalul obiectiv al majoretelor pensionare este să își trăiască viața la maxim, lucru care le reușește de minune.

„Avem, în medie peste 40 de spectacole pe an. Îmi place să dansez și să vad fețele oamenilor și reacțiile lor", a declarat cheerleaderul, Greta Paulsen.

„De când m-am pensionat am tot căutat să fac ceva și cheerleading-ul este micul meu refugiu. Mă face să ma simt din nou tânără", a spus cheerleaderul, Gloria Tolla. 

„Spectatorii sunt minunați și încântați de ceea ce facem", a afirmat cheerleaderul, Ruth Parris.

Bunicuțele își fac singure coregrafia, care presupune piruetele deloc ușor de realizat. Mai mult, se sincronizează perfect și zâmbesc încontinuu, asemeni unor majorete profesioniste.

La antrenamentele pe care le au de câteva ori pe săptămână nu-și au loc crampele sau alte probleme de sănătate. Unele dintre ele au făcut abstracție chiar și de indicațiile medicale.

„La 20 de ani am fost diagnosticată cu o formă severă de osteoartrită. Medicii mi-au spus ca voi rămâne invalidă la 40 de ani. Toată viața am făcut exerciții", a adăugat cheerleaderul, Gloria Tolla.

Cheerleading-ul este un sport de echipă, extrem de popular în Statele Unite, ce combină gimnastica și dansul, fiind o formă de susținere a echipelor din cadrul diverselor competiții sportive.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării