main logo
533

Bill Cosby a izbucnit în râs după ce a fost condamnat la 10 ani de închisoare

Actorul Bill Cosby a fost condamnat, marți, la 10 ani de închisoare după o lungă luptă în instanță, el fiind acuzat de agresiuni sexuale.

Bill Cosby a izbucnit în râs după ce a fost condamnat la închisoare

Marți, un judecător din Pennsylvanua l-a găsit vinovat pe Bill Cosby pentru că a drogat şi violat o femeie, în urmă cu 14 ani, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

„A venit momentul dreptăţii”, i-a spus judecătorul actorului de 81 de ani, pe care l-a descris drept un „prădător” sexual.

Actorul nu s-a folosit de oportunitatea lui de a vorbi în tribunal, în schimb a zâmbit și a discutat cu echipa lui de apărare înainte să fie încătușat, scrie nzherald.co.nz .

Mai mult de atât, la scurt timp după ce a fost condamnat, actorul a izbucnit în râs în instanța de judecată. El a făcut de asemenea glume în timp ce era încătușat, urmând apoi să fie dus la închisoare.

În fotografia oficială de la momentul arestului, actorul nu a mai afișat aceeași relaxare. El părea dezonorat, abătut și cu reputația făcută zdrențe.

Bill Cosby poate cere eliberarea condiţionată abia după trei ani de detenţie. Dacă solicitarea va fi respinsă, o poate reînnoi. E posibil, însă, ca toate cererile sale să aibă aceeaşi soartă, caz în care va sta după gratii zece ani. Asta ar însemna ca Bill Cosby să fie eliberat la 91 ani.

Bill Cosby a fost acuzat de o femeie că a dus-o la el acasă şi a drogat-o, după care a abuzat sexual de ea. Faptele s-au petrecut în 2004 şi este singurul proces pentru care faptele nu s-au prescris, deşi actorul ar mai fi abuzat sexual alte peste 60 de femei.

Avocaţii lui Bill Cosby au susţinut, de-a lungul procesului, că femeia abuzată este o mincinoasă patologică, care a vrut doar să şantajeze vedeta.

De altfel, actorul i-a plătit femeii 3,4 milioane de dolari, după o înţelegere civilă, în 2006.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării