main logo
540

Ariana Grande, invitat-supriză la festivalul Coachella. Momentul culminant

Cântăreaţa Ariana Grande a fost, vineri seară, invitat-supriză la festivalul californian Coachella, în aceeaşi zi în care a lansat primul single de după atacul terorist care a vizat Manchester Arena unde ea susţinea un concert în mai 2017.

Grande, invitat-supriză la festivalul Coachella. Momentul culminant

Speculaţii privind participarea Arianei Grande la festival au început de vineri după-amiază, când managerul ei, Scooter Braun, a publicat pe Twitter: „Hey, Ariana Grande... ce faci diseară?”. După aceasta, el a spus că se îndreaptă spre scena Coachella.

Au apărut, de asemenea, fotografii cu cântăreaţa însoţită de iubitul ei, Mac Miller, într-un elicopter, scrie news.ro.

Ea a urcat pe scena festivalului în timpul recitalului lui Kygo şi a interpretat single-ul nou lansat „No Tears Left To Cry”.

Capul de afiş al serii de sâmbătă din cel de-al doilea weekend de festival va fi The Weeknd, apropiat al lui Grande, iar fanii s-au grăbit să speculeze că ea va urca din nou pe scenă.

În vârstă de 24 de ani, Ariana Grande este foarte populară în rândul adolescenţilor. Ea a debutat ca actriţă în musical-ul „13”, pe Broadway. Succesul în muzică l-a înregistrat în 2013, cu melodia „The  Way”, de pe primul său album. În 2014, Ariana Grande a primit premiul Music Business Association în categoria „Breakthrough Artist of the Year”, în semn de recunoaştere a performanţei artistei pe durata anului 2013. Cântăreaţa americană a primit, anul trecut, titlul de cetăţean de onoare al oraşului Manchester.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării