main logo
448

A stat în cort 7 zile în faţa unui magazin pentru oferta de Black Friday

Parcă nimeni nu s-a bucurat mai mult de deschiderea magazinelor în avans decât o doamnă, care stătea în cort, lângă clădire de o săptămână.

A stat în cort 7 zile în faţa unui magazin pentru oferta de Black Friday

Şi nu e un caz singular. Ore întregi ori chiar zile au pierdut la cozi o droaie de americani grijulii să prindă cele mai bune oferte, care, inevitabil, sunt sunt disponibile în număr limitat. Iar retailerii ştiu că important e să aduci cumpărătorul până în magazin. După aceea, etichetele supradimensionate şi elanul molipsitor al celorlalţi fac toată treaba, transmite Ştiri.md cu referire la Protv.ro.

„Am vrut să intru să-mi iau o plăcintă cu 50 de cenţi şi am sfârşit prin a cheltui 150 de dolari”, spune un client.

Vânzările online ţin şi ele pasul cu frenezia cumpărăturilor. Mulţi rămân totuşi ataşaţi de stilul tradiţional de cumpărături: te calci în picioare cu ceilalţi şi umpli coşul până la refuz. Cu doar câteva săptămâni înainte de Crăciun, listele aduse de acasă sunt din start... lungi.

Analiştii financiari se aşteaptă la vânzări record de acest Black Friday, mai exact o creştere de aproape 5% faţă de anul trecut. Aparatele electrocasnice, hainele şi bijuteriile îşi vor păstra statutul de “vedete”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării