main logo
4278

Trecut dureros: Jasmin ar fi fost bătută cu bestialitate de fostul soț

Acum Jasmin este o soție împlinită și foarte răsfățată de către milionarul Ilan Șor. Aceștia duc o viață de lux, se odihnesc în destinații exotice, îmbracă haine de la designerii cu renume și își organizează serbări fastuoase.

Trecut dureros: Jasmin ar fi fost bătută cu bestialitate de fostul soțTrecut dureros: Jasmin ar fi fost bătută cu bestialitate de fostul soț

Viața artistei însă nu a fost mereu atât de dulce, aceasta duce un trecut foarte dureros în spate, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md

În 2006, Jasmin a trecut printr-o perioadă foarte grea din viața ei. Atunci lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. La acea vreme, artista era căsătorită cu un om de afaceri rus – Veaceslav Semenduev, cu care a divorțat cu lacrimi în ochi, la propriu. Iar lacrimile nu au fost din cauza despărțirii, ci din cauza agresivității sporite ale soțului.

Când căsnicia cu Semenduev a împlinit 10 ani, presa din Rusia a fost zguduită de știrea că un om de afaceri și-a bătut cu bestialitate soția, care a ajuns în stare gravă la spital. La scurt timp, s-a aflat că era vorba despre Jasmin și că aceasta avea numeroase traumatisme, printre care și comoție cerebrală.

Presa din Rusia a scris de nenumărate ori că soțul său a bătut-o și a umilit-o, Jasmin însă a evitat să confirme informațiile. 

Surse din anturajul artistei spuneau unanim: "Interpreta este victima violenței în familie și preferă să tacă pentru că soțul ei o amenință cu răfuiala în cazul în care aceasta va da afară din casă tainele familiei".

Nunta sa cu fostul soț a fost stabilită din timp de părinți, iar Jasmin nu l-a iubit niciodată pe tatăl copilului său și a îndurat chinuri și umilințe de dragul părinților.

După divorțul scandalos, Jasmin și-a refăcut viața alături de milionarul Ilan Șor, alături de care, spune artista, și-a regăsit pacea interioară.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării