main logo
4922

O mamă și un copil, la spital intoxicați cu tort. ANSA a pornit o anchetă

Un copil a ajuns în stare gravă la spital, iar mama presupune că fetița s-a intoxicat după ce a mâncat tort cumpărat de la un magazin din Capitală.

O mamă și un copil, la spital intoxicați cu tort. ANSA a pornit anchetăColaj: Știri.md

Medicii nu exclud că femeia are dreptate. Agenția Pentru Siguranța Alimentelor a pornit o anchetă în acest caz, iar reprezentanții supermarketului nu ne-au răspuns la telefon, transmite Știri.md cu referire la Protv.md

Olga spune că miercuri dimineața a cumpărat două felii de tort dintr-un magazin din Chișinău. A mâncat împreună cu fiica sa de 3 ani, iar peste câteva ore ambele au început să se simtă rău, cel mai mult – fetița.  

Olga, mama: Febra 35, vomă.

Fiica ei a fost dusă cu ambulanța la Spitalul de Boli Contagioase pentru Copii unde a fost internată în reanimare în stare gravă, în timp ce mama a fost dusă la Toma Ciorbă. Ea, însă, a refuzat să rămână în spital.

Olga, mama: M-am speriat, era grav.

Tânăra este convinsă că intoxicația a survenit din cauza prăjiturii, spunând că în ziua respectivă nu a mâncat altceva care să poată provoca asemenea probleme. Ea acuză reprezentanții magazinului de cele întâmplate. 

Olga, mama: Chiar dacă termenul de valabilitate era în ordine, tortul nu arăta chiar bine.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Contagioase spune că acum copilul se simte mai bine și va fi transferat din secția de reanimare în alta. 

Medicii nu exclud că intoxicația putea fi provocată de o prăjitură. 

Nu am reușit să aflăm la ce etapă este ancheta pornită de Agenția pentru Siguranța Alimentelor, iar reprezentații magazinului de unde a fost cumpărat tortul nu ne-au răspuns la telefon ca să comenteze situația.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării