main logo
1614

O fată din satul Tocuz, raionul Căuşeni ar fi fost răpită chiar de ziua ei de naştere

O fată din satul Tocuz, raionul Căuşeni ar fi fost răpită chiar de ziua ei de naştere. Incidentul a avut loc aproape de miezul nopţii la stâna din sat.

O fată din raionul Căuşeni ar fi fost răpită chiar de ziua ei de naştere

Bănuiţii susţin că tânăra ar fi fost furată pentru a fi luată de mireasă. Poliţia însă a pornit un dosar penal pe acest caz, transmite Știri.md cu referire la canal2.md. 

Mariana Zop a decis să-şi sărbătorească cea de-a 22 aniversare la stâna din localitate. Ea spune că a fost sunată de un bărbat, pe care îl cunoaşte de mai mult timp şi l-a invitat la petrecere. Acesta era cioban la o altă fermă de oi, la care a fata lucrase anterior. Tânărul însă a venit însoţit de un cuplu şi ar fi urcat-o cu forţa într-o maşină.

”El m-a urcat în maşină, pe bancheta din spate, nu mi-a zis nimic, a urcat şi el, au pornit maşina. Le spuneam să oprească, dar ei tăceau şi mergeau”, a povestit victima, Mariana Zop.

După mai multe solicitări de a opri automobilul, fata a reuşit să fugă şi a revenit la stâna, unde şi-a lăsat invitaţii la petrecere.

„Eu răcneam şi când s-a săturat, a oprit. Nu reuşise să oprească că eu am deschis uşa şi am fugit prin răsărită şi am venit aici. Am început a plânge şi m-am rătăcit când am venit înapoi”, a spus victima, Mariana Zop.

Potrivit martorilor, tânăra nu a dorit să urce în automobil şi ar fi opus rezistenţă.

„Au luat-o pe Mariana, au început să o întindă şi noi am sărit în apărarea ei. A luat-o şi când a ajuns Mariana în maşină a început să ţipe că ea nu se urcă şi ei au urcat-o cu forţa. Noi am încercat să o oprim, dar acela a zis că mă am să-ţi trag una, am să-ţi trag una şi eu am zis încearcă şi el a tras în mine”, a menţionat martorul, Tudor Morar.

De cealaltă parte, femeia care a însoţit ciobanul la stână susţine că tânăra, care era în stare de ebrietate, a urcat de bună voie în maşină.

„L-a luat pe Vasile la braţ şi a venit la maşină şi au urcat. După ce a urcat ei au băut dintr-o sticlă de ţuică câte un gât”.

După ce fata a plecat cu maşina, proprietarul stânei a chemat poliţiştii, care au constatat elementele unei infracţiuni.

„Totuși, din investigațiile făcute la faţa locului, a fost răpită, persoanele suspecte, normal că se vor îndreptăți pentru a fugi de răspunderea penală. Ea a fost răpită cu scopul de a fi dusă la stâna de oi, unde urma să lucreze la persoana care a răpit-o”, a afirmat şeful IP Căuşeni, Vitalie Arnăutu.

Bănuiţii sunt originari din localitatea Sălcuţa Nouă şi urmează a fi audiaţi. Dacă li se va demonstrată vinovăţia, făptaşii riscă până la 12 ani de puşcărie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării