main logo
62595

O badantă din R. Moldova care lucra în Italia, găsită moartă în baie

Sfârșit dramatic pentru o femeie în vârstă de 43 de ani din Republica Moldova care lucra ca îngrijitoare de bătrâni la Altavilla Silentina, în provincia Salerno din Campania. Ea a fost găsită decedată în baia din locuința bătrânului pe care îl îngrijea.

O badantă din R. Moldova care lucra în Italia, găsită moartă în baie

Se exclude o moarte violentă, scrie sursa citată, chiar dacă inițial anchetatorii au luat această ipoteză în calcul, transmite Știri.md cu referire la orheitv.md

După investigațiile de rigoare pe trupul îngrijitoarei moldovence nu au fost găsite urme de violență și autoritățile au declarat că femeia a fost în realitate victima unui accident casnic. 

Ea a alunecat și a lovit puternic capul de gresia din baie. Impactul a fost unul deosebit de violent, în urma căruia victima și-a pierdut instantaneu viața.

Femeia lucra mai exact în Borgo Carillia, o fracțiune a localității Altavilla Silentina și în baza declarațiilor bărbatului pentru care lucra, în jurul orei 19:00, ea a urcat la etajul casei și a mers în baie pentru a face un duș. 

Aflat la parterul locuinței, proprietarul a auzit la un moment dat o bufnitură și s-a repezit pe scări pentru a vedea ce s-a întâmplat. 

În baie, îngrijitoarea moldoveancă zăcea la pământ și nu mai respira. Speriat bărbatul a anunțat carabinierii și salvarea.

Odată ajuns la fața locului, personalul medical de la 118 nu a putut însă decât să constate decesul femeii. 

Trupul neînsuflețit al acesteia a fost dus la camera mortuară a spitalului din Eboli, în așteptarea eliberării documentelor necesare pentru a putea fi luat de rude în vederea organizării funeraliilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării