main logo
2280

Noi detalii despre copila bătută până la sânge. Ce spune consulul Moldovei în Franţa

Urmărim în continuare cazul fetiţelor cuplului de moldoveni din Franţa, care au fost luate din familie după ce una dintre ele a fost bătută de tată cu o nuia.

Noi detalii despre copila din Moldova bătută până la sânge în FranțaFoto: Publika.md

Consulul Republicii Moldova în Franţa va merge astăzi sau mâine din nou la centrul de plasament unde se află cele două fetiţe, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

Reprezentantul Chişinăului la Paris urmează să verifice dacă, într-adevăr, autorităţile franceze nu au grijă de copile, aşa cum susţine tatăl fetelor. 

Acum o lună, cele două fetiţe ale soţilor Zubcov, care au un an şi jumătate şi 3 ani, au fost luate din familie şi plasate în grija statului, după ce tatăl a bătut-o pe una dintre ele cu o vargă.

Autorităţile franceze au fost alertate de educatoarea de la grădiniţa unde mergea copila, după ce a observat vânătăile de pe corpul copilului.

Săptămâna trecută, soţii Zubcov au expediat pe adresa redacţiei noastre câteva fotografii din care ar rezulta că autorităţile franceze nu ar avea grijă de copile. 

În pozele despre care părinţii susţin că ar fi fost făcute la ultima întâlnire cu copiii, una dintre fete apare cu nişte vânătăi, iar alta cu o infecţie la gură.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării