main logo
532

Doi tineri vor sta 10 ani în pușcărie pentru contrabandă cu stupefiante

Doi membri din cadrul unui grup criminal organizat au fost condamnați la 10 ani închisoare cu ispășirea pedepsei în penitenciar de tip închis pentru contrabandă cu stupifiante, precum și punerea în circulație a drogurilor în proporții deosebit de mari, în scop de înstrăinare.

Doi tineri vor sta 10 ani în pușcărie pentru contrabandă cu stupefianteDoi tineri vor sta 10 ani în pușcărie pentru contrabandă cu stupefiante

Potrivit acuzațiilor înaintate de procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, la inculpații au introdus cu automobilul pe teritoriul Republicii Moldova 30 kg de hașiș, la realizarea căruia urmau să obțină venituri în sumă de 4.000.000 lei. Drogurile erau ascunse în rezervorul pentru combustibil al automobilului, special adaptat în acest sens, transmite Știri.md

Grupul criminal îşi desfăşura activitatea atât pe teritoriul Republicii Moldova, de unde liderul grupării coordona și controla activitatea organizației, prin intermediul tehnologiilor moderne de comunicare (viber, skype, WhatsApp și altele), cât şi în afara ei. 

Drogurile erau destinate comercializării în Federația Rusă, tranzitând Spania, Franța, Italia, Slovenia, Ungaria, România, Republica Moldova, Ucraina. 

În privința altor membri ai grupului criminal organizat, urmărirea penală continuă, aceștia fiind anunțați în căutare internațională.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării