main logo
576

Cetățean turc, reținut la vama Albița cu peste 20 kg de chihlimbar

Un cetățena turc a fost depistat la frontieră având la el peste 20 de kilograme de șiraguri mărgele de culoare galben-maroniu transparente, susceptibile a fi din chihlimbar.

Cetățean turc, reținut la vama Albița cu peste 20 kg de chihlimbarFoto: politiadefrontiera.ro

Cazul a avut loc azi, la ora 03:00, în Punctul de Trecere P.T.F.Albiţa - I.T.P.F. Iași, unde cetățeanul turc în vârstă de 45 de ani s-a prezentat la volanul unui automobil înmatriculat în R. Moldova, transmite Știri.md. 

în urma unui control amănunțit asupra autoturismului şi persoanei, au fost descoperite, ascunse si nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele personale și pe corpul persoanei, peste 20 de kilograme de bijuterii susceptibile a fi din chihlimbar

Întreaga cantitate de bunuri a fost ridicată şi urmează a fi trimisă spre expertizare la un laborator specializat pentru a se stabili natura lor.

Totodată, poliţiştii de frontieră au luat măsura interzicerii intrării pe teritoriul României a cetăţeanului turc pentru o perioadă de 5 ani, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurilor legale ce se impun.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării