main logo
651

Bender: Un bărbat a fost bătut până la moarte și aruncat de pe o clădire

Un bărbat de 38 de ani a murit, bătut fără milă de către dooi cunoscuți, cu care victima avea un conflict mai vechi, și aruncat de la etajul trei.

Bender: Un bărbat a fost bătut până la moarte și aruncat de pe o clădire

Totul s-a întâmplat în noaptea de 4 iunie, lângă o școală în construcție din orașul Bender. Potrivit milițienilor din regiune, autoritățile au fost chemate de către o femeie care ar fi declarat că lângă școală se aud niște țipete îngrozitoare, transmite Știri.md cu referire la Echipa.md.

Când au ajuns la fața locului, milițienii au depistat victima, de 38 de ani, inconștientă. Medicii, veniți și ei la fața locului ar fi încercat să-l salveze pe bărbat, însă fără succes. Acesta a decedat la scurt timp. 

Ulterior, s-a stabilit că bărbatul decedat, care nu avea un loc permanent de trai obișnuia să se adăpostească în clădirea școlii.

În seara tragediei, un grup de prieteni, trei bărbați și o femeie ar fi venit pe teritoriul școlii. Între ei și victimă s-ar fi iscat un scandal. Bărbatul decedat a fost mai întâi bătut, apoi aruncat de la etajul trei al construcției nefinisate.

Suspectați de crimă sunt două dintre cele patru persoane care s-ar fi luat la ceartă cu victima, de 25 și, respectiv, 50 de ani. Suspecții au fost reținuți, ia dacă vina lor va fi dovedită, riscă până la 15 ani de pușcărie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării