main logo
663

Bărbatul, care a aruncat cu grenade în curtea unui agent economic, riscă până la 15 ani de închisoare

Bărbatul, care a aruncat cu grenade în curtea casei unui agent economic, riscă până la 15 ani de închisoare pentru tentativă de omor, dacă expertiza va arăta că grenadele, cu care a fost săvârșit atacul, sunt folosite în lupte.

Reglări de conturi cu grenade: Riscă 15 ani de închisoareBărbatul, care a aruncat cu grenade în curtea unui agent economic, riscă până la 15 ani de închisoare.

Informația a fost oferită pentru Crime Moldova de către șeful Procuraturii municipiului Chișinău, Ștefan Șaptefrați.

Procurorul a declarat că în prezent sunt așteptate rezultatele expertizei, care urmează să stabilească exact dacă grenadele utilizate sunt folosite în lupte sau în antrenamente.

„Actualmente se desfășoară acțiunile de urmărire penală. Totodată, suspectul este cercetat în stare de arest”, a spus Șaptefrați.  

Amintim că, un bărbat de 56 de ani a aruncat la mijlocul lunii ianuarie cu grenade în curtea casei unui agent economic din Sângera. Incidentul a avut loc în urma unui conflict apărut între cei doi.

După ce munițiile au fost aruncate, una din grenade a explodat imediat, iar a doua a rămas nedetonată. Suspectul le-ar fi declarat anchetatorilor că a cumpărat grenadele în 1992 pentru a merge cu ele la pescuit.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării