main logo
1311

Accident în lanț în Chișinău: O mașină, aruncată de pe carosabil

Trei mașini s-au ciocnit în această dimineață pe strada Ismail din Capitală. Un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat, pe rând, în alte două mașini. Unul dintre șoferi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accident în lanț în Chișinău: O mașină, aruncată de pe carosabil

Potrivit ofițerului de presă al Poliției municipiului Chișinău, Natalia Stati, toate cele trei autovehicule mergea în aceeași direcție, spre bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md

La un moment dat, șoferul mașinii de model KIA a pierdut controlul volanului și s-a ciocnit de un automobil de model Volkswagen, iar după asta, efectuând o manevră nereușită, a intrat în altă mașină, de model Opel.

După ce s-a ciocnit de cele două mașini, automobilul KIA a derapat de pe carosabil și a ajuns pe partea verde din apropiere de Consulatul României la Chișinău.

Șoferul mașinii Opel, care avea și un pasager, a avut nevoie de îngrijiri medicale, și a fost transportat la spital. Natalia Stati a menționat că bărbatul nu ar avea traume care i-ar pune viața în pericol.

Polițiștii vor stabili toate circumstanțele producerii accidentului, însă dacă va fi găsit vinovat, șoferul mașinii KIA se va alege cu 6 puncte de penalizare și cu amendă de 1.000 de lei.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării