main logo
20426

Accident la Rezina: Un tractor și un Nissan nu au putut împărți un drum

Un tractor și un Nissan nu au putut împărți un drum. Totul s-ar fi întâmplat ieri, 10 noiembrie, în satul Cuizăuca din raionul Rezina.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Irina Burdujan a declarat că poliția a fost alertată ieri, 10 noiembrie, la 12:30 despre producerea unui accident în satul Cuizăuca.

"Deplasați la fața locului, oamenii legii au stabilit că șoferul automobilului de model Nissan Almera, condus de un bărbat de 48 de ani, în timpul deplasării, conducea pe mijlocul traseului unde într-un moment nu a ținut cont că în cazul în care în limita vizibilității apar obstacole conducătorul de vehicul trebuie să reducă viteza sau chiar să oprească pentru a nu pune în pericol siguranța la trafic, ca urmare, deplasându-se pe mijlocul traseului a tamponat în anvelopa din față a tractorului de model MTZ, condus de un bărbat de 26 de ani locuitor al satului Cuizăuca raionul Rezina", ne-a spus Burdujan.

Potrivit poliției, ambii șoferi au fost testați alcoolscopic, unde s-a stabilit că nu se aflau în stare de ebrietate.

De cealaltă parte, un martor ne-a declarat că primarul satului Cuizăuca din raionul Rezina ar fi fost implicat cu mașina personală într-un accident rutier.

Totul s-ar fi întâmplat ieri, 10 noiembrie, iar imagini de la fața locului au fost expediate la adresa redacției Știri.md prin intermediul opțiunii Expediați-ne o știre.

Potrivit martorului, primarul localității, care este din partea Partidului Democrat, a accidentat intenționat un tractor, la volanul căruia se afla un contracandidat din partea Blocului ACUM. 

"Ieri, în ziua de duminică, în fața bisericii din satul Cuizăuca, la amiază, primarul ales pentru al treilea mandat din partea PDM, Țurcan Ion, cu mașina personală, în mod intenționat, a dat peste un contracandidat din partea Blocului ACUM, care era cu tractorul, venea de la deal preocupat cu lucrările de toamnă", a comunicat pentru Știri.md martorul.

Totodată, acesta susține că primarul satului Cuizăuca era în stare de ebrietate în timp ce a comis accidentul, iar ulterior a făcut scandal în fața poliției și a solicitat un avocat. 

"Primarul era sub influența băuturilor alcoolice, a făcut un concert în fața poliției, nu a dorit să semneze nimic, a solicitat avocat și tot felul de trucuri mizerabile", ne-a mai spus martorul.

Întrebată de Știri.md, dacă la volanul automobilului de model Nissan se afla primarul localității, Burdujan a declarat că nu se afla primarul și că nici nu are vreo atribuție la acest accident.

Într-o reacție pentru Știri.md, primarul localității Cuizăuca din raionul Rezina a confirmat că a avut loc accidentul rutier, însă nu era beat, fapt confirmat și de Poliție.

Redacția Știri.md prezintă scuzele de rigoare domnului Țurcan Ion.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării