main logo
1013

Samsung a folosit un iPhone pentru a promova lansarea lui S21

Gigantul sud-coreean Samsung a promovat lansarea modelului Galaxy S21, care a fost prezentat joi seara, cu ajutorul unui iPhone, produs realizat de către rivala Apple, scrie AppleInsider.

Samsung a folosit un iPhone pentru a promova lansarea lui S21

Contul american de Twitter al Samsung a postat un teaser pentru evenimentul de lansare, însă utilizatorii au observat că semnătura digitală a postării arăta că a fost realizată de pe un dispozitiv al companiei rivale.

La momentul scrierii acestui articol tweet-ul respectiv a fost șters.

Și alții au făcut astfel de „boacăne”

„Ambasadorii‟ unor branduri au mai făcut în trecut așa ceva: tenismanul David Ferrer a fost prins în 2012 utilizând un iPhone pentru a lăuda Galaxy S4, în vreme ce prezentatoarea tv și politiciana rusă Ksenia Sobchak a fost dată în judecată în 2018 de Samsung pentru că a folosit un iPhone X în public.

Au existat în trecut situații apropiate, cum a fost cazul Nokia, care s-a lăudat că un filmulet a fost realizat cu telefonul său, dar s-a constatat că era o cameră profesională.

Este însă prima oară când o companie este prinsă făcând o astfel de gafă, folosind produsul concurenței.

Rivalitate maximă

Samsung este cel mai mare producător de smartphone-uri la nivel mondial, în vreme ce Apple este pe locul al doilea, însă este de departe cel mai profitabil.

Samsung și Apple s-au aflat ani de zile angrenate în procese.

Recent, Samsung a ironizat Apple pentru că nu a inclus un încărcător în cutia de iPhone 12, însă Samsung este pe cale să facă același lucru cu ultimul model pentru anumite regiuni, potrivit unor informații publicate pe site-urile specializate. 

Samsung Galaxy S21, noul vârf de gamă de la Samsung și cel mai puternic smartphone Android al momentului, a fost prezentat oficial de către companie joi în data de 14 ianuarie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării