main logo
1294

Meizu Zero: Primul telefon fără butoane, fără port USB, fără difuzoare şi fără cartelă SIM

Meizu este un producător de smartphone-uri nu foarte mare în comparaţie cu giganţii de pe piaţa din China precum Vivo, Xiaomi sau Huawei.

Meizu Zero: Primul smartphone din lume fără porturi și butoane

Se pare însă că ambiţiile sale sunt destul de mari în ultima perioadă. După modelul Meizu Pro 7 cu display pe partea din spate şi modelul 16th cu design mai modern, compania încearcă să inoveze cu noul Meizu Zero, primul dispozitiv anunţat fără port USB, fără butoane laterale şi fără tăviţă pentru cartele SIM, transmite Știri.md cu referire la go4it.ro. 

Practic, Meizu anunţă un dispozitiv care să concureze cu Vivo Apex, înainte ca Vivo Apex să devină un produs comercial adevărat. 

Avem de a face cu un smartphone nu foarte arătos din partea din faţă, acesta folosind un design nu foarte diferit faţă de cel pe care Samsung l-a utilizat în ultimii doi ani. 

Astfel, pus în comparaţie cu ultimele apariţii de pe piaţă, acesta pare puţin învechit. În locul uni notch sau a unui display perforat, Meizu Zero vine cu un design cu margini deasupra şi sub display, cu margini curbate pe lateral.

Camera frontală este integrată în rama de sus, în timp ce un senzor de amprentă este integrat în display, nu sub acesta sau pe partea din spate. Ecranul AMOLED măsoară 5,99” şi cel mai probabil vine cu rezoluţie Full HD+. 

Acesta mai oferă un avantaj însă. Având în vedere că telefonul Meizu Zero nu are niciun orificiu pe suprafaţa sa în afară de cele pentru microfoane, sunetul trebuie să vină de undeva. 

Compania prezintă astfel sistemul mSound 2.0, care foloseşte vibraţiile panoului AMOLED pentru redarea sunetului. 

Cel mai probabil, acesta este un panou produs de LG Display, întrucât compania coreeană prezintă astfel de tehnologii de câţiva ani deja.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării