main logo
2380

Problema transnistreană: Serebrian a cerut consultanța Berlin Economics

Viceprim-ministrul pentru reintegrare, Oleg Serebrian, a solicitat conducerii companiei de consultanţă Berlin Economics GmbH să studieze posibilitatea efectuării unor evaluări de impact asupra aspectelor din sectoarele financiar-fiscal şi socio-economic, utile în evaluarea costurilor procesului de reintegrare a regiunii transnistrene în spaţiul Republicii Moldova.

Problema transnistreană: Serebrian a cerut consultanța Berlin Economics

După cum a comunicat pentru Infotag Biroul politici de reintegrare, vicepremierul a declarat acest lucru vineri, în cadrul unei întâlniri de lucru la Chişinău cu directorul executiv al companiei, Ricardo Giucci, transmite Știri.md.

Interlocutorii au discutat despre studiile şi analizele sectoriale elaborate de Berlin Economics, prin care Moldova primeşte expertiză, consultanţă şi suport tehnic.

Viceprim-ministrul s-a arătat interesat de cercetările, concluziile şi ideile prezentate de experţii germani pe dimensiunea transnistreană.

Berlin Economics este o companie europeană independentă de consultanţă care operează în Moldova, Ucraina, Belarus şi Rusia.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării