main logo
425

Maia Sandu a avut o întrevedere cu echipa ODA: Statul continuă să sprijine afacerile

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a cunoscut astăzi echipa Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA) și a discutat cu mai mulți antreprenori care au primit finanțare din partea statului pentru a-și porni și dezvolta o afacere, sau pentru a-și vinde produsele și serviciile în afara țării.

Sandu a avut o întrevedere cu ODA: Statul continuă să sprijine afacerile

În context, șefa statului a subliniat că, în ultima perioadă, ODA a trecut prin transformări majore și a devenit o instituție transparentă, eficientă, o adevărată punte între stat și antreprenori, transmite Știri.md.

Această platformă susține dezvoltarea antreprenoriatului prin programe de finanțare nerambursabilă pentru start-up-uri, programe de instruire a antreprenorilor și facilitând accesul la finanțare prin oferirea de garanții financiare. Antreprenorii prezenți la discuție mi-au vorbit despre importanța programelor ODA pentru afacerile mici și mijlocii, în special în contextul crizei economice cu care ne confruntăm. Aceștia au apreciat deschiderea instituției pentru a susține idei și proiecte inovatoare care îi ajută nu doar să depășească problemele de moment, dar și să vină cu noi abordări în modul cum își cresc afacerea”, a spus Președinta Maia Sandu.

Totodată, șefa statului a menționat că în acest an, eforturile sunt concentrate pentru a relansa economia: Statul va continua să sprijine mediul de afaceri, inclusiv prin sporirea accesului la resurse ieftine. Vom susține antreprenorii care muncesc onest, crează locuri de muncă și plătesc impozite. Cu cât mai multe afaceri de succes vom avea, cu atât mai mult va crește bunăstarea familiilor și a țării”, a conchis Președinta Maia Sandu.

gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
Ați depistat o greșeală Evidențiați cuvântul și apăsațictrl+enter

Raportați o greșeală

Eroare în text:......
Distribuie știreaDistribuie

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării