main logo
1277

Adrenalină la Ghidighici: Șoferii de BMW s-au întrecut în drifturi

Fanii curselor de drifting au gustat o porție de adrenalină pe malul lacului Ghidighici. Mai mulți șoferi s-au întrecut la o competiție la care au participat doar șoferii de BMW.

Adrenalină la Ghidighici: Șoferii de BMW s-au întrecut în drifturiAdrenalină la Ghidighici: Șoferii de BMW s-au întrecut în drifturi

Cu îndemânare, piloții și-au pus la încercare bolizii și au făcut slalomuri periculoase, savurate de public, transmite Știri.md cu referire la Protv.md. 

Mai mulți șoferi pasionați de motoare s-au adunat, astăzi, pe malul lacului Ghidighici, în căutarea adrenalinei. Au venit cu mașinile de sute de cai putere și au încercat să facă drifturi cât mai sofisticate. 

Andrei Golovehin este unul dintre șoferii care s-a aventurat să participe la competiția de astăzi. Bărbatul are un BMW seria 5, fabricat în 1995 și este pasionat de mașini de când era copil.

Andrei Golovehin, șofer: S-a încălzit și se poate de adunat cu prietenii în locuri special amenajate, pentru a petrece timpul frumos și nu de gonit prin oraș.

Bărbatul spune că și-a modificat mașina ca să o facă mai puternică și că are și alte planuri cu ea pe viitor.

Andrei Golovehin, șofer: Este un motor cu capacitatea de 2 litri, i-au mărit puțin admisia de aer și sistemul de eșapament, este instalată o bară suplimentară pentru o stabilizare mai bună. Dezvoltă circa 200 de cai putere în urma modificărilor. Cel mai bine ar fi să-i instalez o turbină care să ne permită să obținem 500, 600 de cai putere.

De la eveniment nu au lipsit spectatorii. Zeci de curioși au urmărit cu atenție show-ul oferit de piloți.

Șoferii pasionați de astfel de curse spun că atunci când fac drifturi, sângele li se transformă în benzină, așa că adrenalina este la maxim.

"Este o pasiune, un stil de viață, sunt pasionat mai mult de drift decât de marcă”.

Evenimentul a fost organizat de o rețea de service-uri auto din Capitală, care a invitat să participe la competiție doar șoferii de BMW-uri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării