main logo
2688

Un bărbat din Chișinău a câștigat 777 777 de lei la Loteria Națională. E al treilea mare câștig al norocosului Ⓟ

Anton Șircov din Chișinău bate toate recordurile Loteriei Naționale! Concentrația de noroc din sângele bărbatului, în vârstă de 34 de ani, atinge cote maxime, după ce a obținut al treilea mare câștig la loterie, și anume 777 777 de lei.

Favoritul sorții a analizat pagina 7777.md și a descoperit că un premiu de TOP din prima ediție a biletului ”Șeptarul de Aur”, până acum, nu a fost câștigat. Astfel, Anton a decis să caute insistent suma din șase de 7 și, într-un final, a găsit biletul norocos la oficiul central al Loteriei Naționale. 

Nu este pentru prima dată când zeița Fortuna îi zâmbește larg lui Anton Șircov! Anul trecut în august, bărbatul a câștigat 500 000 de lei cu biletul ”Cash x10”. Peste câteva luni, el a devenit câștigătorul jocului ”Seifurile”, în ediția de Crăciun a show-ului TV ”Loteria Națională, și a completat contul său cu 130 000 de lei. Astfel, în mai puțin de un an, tânărul a fost răsplătit de Loteria Națională cu 1 407 777 de lei! 

”Loteria Națională mi-a schimbat complet viața. Pot duce un trai decent, să cheltuiesc bani pe ce vreau. Le doresc tuturor să câștige ca mine și chiar mai mult. Credeți în norocul vostru și cumpărați bilete. Personal m-am convins că sunt câștiguri reale”, a spus Anton Șircov.

În prezent, pe piață sunt disponibile șapte tipuri de bilete de loterie, care costă 20, 30 și 50 de lei și cu premii de TOP de la 100 000 și până la 3 000 000 de lei. Biletul care i-a adus noroc lui Anton Șircov este disponibil în trei ediții și mai păstrează multe premii de până la 777 777 de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării