main logo
1489

Top aplicații pe care le poți descărca pe Huawei P40 Pro și de care te poți bucura în căștile Huawei FreeBuds 3 Ⓟ

Huawei Consumer Business Group România a anunțat, în luna iunie, lansarea oficială a telefoanelor Huawei P40 Series pe piața din Republica Moldova, printre care se numără și Huawei P40 Pro, vârful de gamă care se remarcă prin design modern, sistem performant de camere foto, baterie puternică și multe alte specificații de ultimă generație.

Pentru cei pasionați de tehnologii de ultimă oră și muzică, această lansare aduce vești interesante: la achiziționarea telefonului, în această perioadă, utilizatorii primesc gratuit o pereche Huawei FreeBuds 3. Căștile pot fi conectate prin Bluetooth la noul telefon, acest mini ecosistem oferind o experiență completă: foto-video și audio. Află toate detaliile din rândurile de mai jos.

Huawei P40 Pro fotografiază sub lumina lunii, fără grija unei imagini blurate

Fotografia poate fi provocatoare și probabil că cel mai dificil scenariu este fotografierea în lumină scăzută, care necesită adesea utilizarea blițului pentru a ilumina o scenă, rezultând un aspect artificial, departe de viziunea creativă. Însă, datorită senzorului Ultra Visionși camerei cvadruple, cu Huawei P40 Pro poți fotografia literalmente 24 de ore pe zi.

În ceea ce privește calitatea imaginii, dimensiunea contează și nu este vorba despre megapixeli (MP). De fapt, dimensiunea senzorului contează mai mult, deoarece înseamnă pixeli mai mari, capabili să capteze mai multă lumină și să ofere o calitate mai mare. Echipat cu 50 MP,senzorul de 1/1,28 incieste cel mai mare senzor disponibil în prezent pe un smartphone și folosește o tehnologie inteligentă numită pixeli-binning carecombină 4 pixeli în 1, creând un „superpixel” mai mare ce ne duce și mai aproape de aparatele foto profesionale mai mari. 

Fotografierea în lumină scăzută necesită fie o mână fermă, fie un trepied, pentru a împiedica mișcarea camerei la viteze de declanșare lente. Însă, cu Huawei P40 Pro, poți uita de grija unui trepied, deoarece vine echipat cu stabilizare optică a imaginii (OIS) și stabilizarea imaginii cu AI (AIS). Dacă telefonul este ținut cu o mână stabilă, tehnologia va face restul. 

Cu o cameră profesională, trebuie să alegem unde dorim să fie focalizată expunerea, dar cu procesarea HDR, putem să obținem mult mai mult. De la luminile stradale strălucitoare până la cele mai întunecate colțuri ale unei străzi, sunt dezvăluite detalii frumoase, totul datorită tehnologiei ce combină obiectivul cu diafragmă largă Leica Summilux, senzorul mare Ultra Vision cu Pixel-Binning, HDR și stabilizarea imaginii. Iar, cea mai bună parte este că totul se realizează perfect, în toate modurile automate. Fotografierea în lumină scăzută poate crea imagini frumoase, cu contrast ridicat și o atmosferă deosebită. 

Acum că știi că te poți baza pe el, ia-ți noul smartphone Huawei P40 Pro la plimbare pe timp de seară și surprinde cele mai frumoase momente.

Hit-urile tale preferate sună perfect în noua pereche de Huawei FreeBuds 3 


Dacă la capitolul fotografie Huawei P40 Pro îndeplinește cu succes toate așteptările, să vedem ce specificații oferă Huawei FreeBuds 3 în ceea ce privește experiența audio. Pentru că știm cât de importantă este muzica în viața ta. 

Față de căștile cu anulare activă a zgomotului care adoptă un design in, over sau on-ear, Huawei FreeBuds 3 cu designul lor ergonomic, open-fit, au o curbă rotunjită care se potrivește perfect cu canalul urechii umane. Acest design reduce oboseala, disconfortul și efectul de stetoscop, iar căștile sunt mai ușor de purtat și mai potrivite pentru utilizare în toate scenariile. Design-ul aerodinamic al microfonului poate suprima și reduce în mod eficient zgomotul vântului pentru ca apelurile telefonice să fie mai clare atunci când vântul este puternic, utilizatorul aleargă sau pedalează cu 20 km/h. 

Am amintit, încă de la început, că telefonul și căștile funcționează ca un mini-ecosistem. Pe lângă posibilitatea de a fi conectat cu căștile prin Bluetooth, noul Huawei P40 Pro poate fi o sursă de încărcare inversă pentru Huawei FreeBuds 3. Mai puține încărcătoare, mai multă conectivitae.

Aplicația Deezer, disponibilă în Huawei AppGallery, 3 luni de utilizare gratuită. Nu mai sta pe gânduri și instaleaz-o în noul Huawei P40 Pro!

Huawei AppGallery este magazinul de aplicații care vine preinstalat pe telefonul Huawei P40 Pro și care le aduce vești bune celor care iubesc muzica. Aplicația de top Deezer oferă 3 luni de utilizare gratuită a unui cont premium la instalarea din Huawei AppGallery. Până la finalul anului! Și asta nu este tot. În biblioteca virtuală, te așteaptă și alte aplicații de top.

În plus, în ultimul timp, majoritatea comunităţilor de fani HUAWEI menţionează MoreApps, o soluţie inteligentă şi gratuită, lansată de o comunitate de dezvoltatori. Această aplicaţie, prezentă în Huawei AppGallery, ajută utilizatorii să navigheze cu uşurinţă printr-o gamă variată de aplicaţii internaţionale şi locale, pentru a le putea instala pe dispozitiv. 

Alte aplicații de music streaming  sau podcast streaming care pot fi descărcate tot din Huawei AppGallery sunt Tidal, Podcast Addict sau Relaxing Music 2020. Și, dacă ești pasionat de gaming, trebuie să știi că Game of Thrones, Fortnite, Battle Royale, Rise of Kingdoms, AFK Arena, Lords Mobile, F1 Mobile Racing, PUBG Mobile, Head Ball 2, Star Wars - Galaxy of Heroes pot fi instalate pe noul Huawei P40 Pro printr-un simplu clic.

Dacă vrei să rămâi conectat cu toate noutățile HUAWEI de pe piața din Republica Moldova, te invităm să accesezi pagina de Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării