421
0
Surprize, zâmbete și emoții pure de 1 iunie la Aeroportul Chișinău (P)
421
0

Se spune că cele mai sincere zâmbete și lacrimi le vezi doar la aeroport. Astăzi, la aeroportul Chișinău a fost desfășurată o activitate distractivă specială, iar motivul a fost sărbătoarea multașteptată de toți - 1 iunie, cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi copiii.

Astfel, copii de toate vârstele au avut parte de mai multe surprize și felicitări din partea Administrației Aeroportului Chișinău. Deja a devenit o tradiție ca de sărbători pasagerii să fie felicitați și surprinși în cel mai frumos mod.

Anul acesta, Avia Invest a venit cu o inițiativă de a-i felicita pe cei mici într-o formă inedită. Au fost expuse 5 cutii mari de diferite culori pline cu cadouri în terminalul aeroportului și a fost organizată o tombolă. 

Fiecare care sustrăgea bilețelul din tombolă găsea un număr pe el, în dependență de cifră micuțul își găsea surpriza pe cutia numerotată. 

Nimeni nu a rămas fără cadou, absolut toți au câștigat ceva: jucării, cărți, carioci, plastelină, păpuși, mașinuțe și altele. 

De această dată au fost invitați Micky si Minnie Mouse- personajele adorate de către copii și păpușile LOL -celebrele păpuși cunoscute în toată lumea, alături de care copiii au petrecut momente fericite.

Mai mult, Avia Invest vine cu o surpriză fără precedent, este vorba de un concurs care se va da start de azi, 1 iunie și se va desfășura pe rețelele de socializare Facebook și Instagram a aeroportului Chișinău. 

Cei mai ingenioși copii vor fi premiați la sfârșitul acestui concurs, în luna septembrie. 

Așadar, aveți la dispoziție o vară întreagă să vă demonstrați talentele. Succes! Detaliile urmăriți pe parcurs.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter