main logo
4735

Oasis Shopping Mall: Deja în această săptămână ne deschidem ușile pentru primii vizitatori Ⓟ

Din 4 decembrie, centrul comercial Oasis Shopping Mall, situat chiar în centrul sectorului Râșcani, va fi destinația perfectă pentru cumpărături!

Oasis Shopping Mall este un centru comercial ultramodern și nu are precedent în Republica Moldova. A fost creat de către o echipă de profesioniști din cadrul companiei de construcții Eldorado Terra.

O locație avantajoasă, un spațiu bine proiectat, care va oferi o navigare ușoară, acces liber la transport din orice colț a orașului, parcare privată - toate acestea vor transforma cumpărăturile obișnuite într-o plăcere. 

La crearea designului au fost folosite doar materiale ecologice și de cea mai înaltă calitate. Timpul petrecut la Oasis Shopping Mall pe lângă plăcerea cumpărăturilor, va oferi și o plăcere estetică.

În ajunul sărbătorilor de iarnă, Oasis Shopping Mall va deveni locul ideal pentru shopping, unde poți evada din rutina zilnică și poți obține plăcere estetică.

Oasis Shopping Mall prezintă o abordare unică față de shopping - ca o sursă de inspirație care duce la îndeplinirea oricărei dorințe.

Designul modern al Oasis Shopping Mall îmbină arhitectura artistică, care impresioneaza prin amploarea sa, și a designului în stilul art-deco, o simbioza dintre abordare ultramodernă și luxul classic și elegant.

• 3 nivele de spații bine proiectate
• 10 000 mp spatiu total
• Mai mult de 50 de magazine diverse
• O cafenea și o terasă stilată
• Un sortiment vast de produse oferite

Bine ați venit în lumea perfecțiunii! O lume în care fiecare oaspete se simte deosebit.

Dacă alegi – alege ce-i mai bun!

Program de lucru:

10:00 – 22:00

Str.Bogdan Voievod,1

www.oasismall.md

022 870 000

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării