20 august, 12:30
764
0
Loteria: Un bărbat din Șolcani a ieșit la plimbare și a revenit acasă cu 100.000 de lei Ⓟ
20 august, 12:30
764
0

O zi obișnuită s-a transformat în sărbătoare pentru Victor Ursachi, după ce a câștigat 100 000 de lei cu biletul Loto+, ediția a treia. Bărbatul de 56 de ani este din satul Șolcani, raionul Soroca. Iar biletul norocos a fost cumpărat la un chioșc Moldpresa în timp ce se plimba cu familia prin Capitală.

”Am venit la Chișinău de la Soroca, la copii, să vedem nepoțica. La un chioșc Moldpresa am zis să iau trei bilete. Am răzuit și am muțit. Nu-mi venea să cred – o sumă cu cinci de zero!”, își amintește emoționat câștigătorul.

Vestea a șocat-o și pe vânzătoarea de la chioșc, cea care i-a vândut lui Victor Ursachi biletul norocos.

”Nu m-am așteptat că poate fi așa ceva, după care m-am bucurat pentru el – e superb să găsești așa un câștig. Este o sumă foarte mare pentru țara noastră”, spune angajata de la Moldpresa. 

Banii câștigați îi vor permite preferatului destinului să-și îngrijească sănătatea, mai ales că are gradul II de dizabilitate și nu a putut să muncească în ultimul timp. Bărbatul planifică să ofere un ajutor din acest premiu și pentru copiii săi.

Victor Ursachi spune că acest premiu este primul câștigat de el vreodată, dar are convingerea că orice poate ajunge în locul lui, dacă va cumpăra bilete de loterie. 

Biletul Loto+, de exemplu, este dotat cu câștiguri mari de la 50 000 și până la 1 000 000 de lei. Mai generos este, însă, Bingo Loto, în care sumele de TOP încep cu 250 000 de lei, iar premiul mare este de 1 500 000 de lei!

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter