main logo
778

Loteria: O familie își va cumpăra apartament cu jackpotul biletului electronic ”Agent 7” Ⓟ

Andrian Vîlcu din Ungheni, a simțit pe propria piele generozitatea biletelor electronice de loterie de pe 7777.md. Un joc palpitant, plin de culoare și emoții tari a culminat cu jackpotul e-biletului ”Agent 7” de exact 316 759.55 de lei. Andrian are trei copii și lucrează în domeniul construcțiilor. Familia Vîlcu a locuit în Rusia și a revenit acasă acum trei ani.

”Strângeam bani pentru a procura un apartament în orașul Bălți. Câștigul a venit la timp. Ne vom realiza visul. Trebuia să lucrez vreo 2 ani ca să adun 300 000 de lei în Moldova”, a adăugat câștigătorul.

Andrian a mai spus că a început să joace cu biletele electronice pentru că este comod. ”E bine că poți să alegi valoarea biletului: 2 lei, 5 lei, 10 lei... Fiecare poate să joace”, a menționat el.

Încearcă-ți norocul online chiar acum! Câștigul record de 10 000 000 de lei își așteaptă în continuare stăpânul. Iar jackpotul e-biletului ”Agent 7” a fost relansat la valoarea inițială și crește vertiginos în fiecare secundă.

Și nu uitați - jucând cu Loteria Națională, contribuiți la pregătirea sportivilor moldoveni pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării