main logo
2286

Hora Village: Devino proprietar de apartament acum, rate de la dezvoltator cu 0% Ⓟ

Hora Village îți oferă posibilitatea să cumperi un apartament cu cele mai avantajoase rate, fără comision, doar cu buletinul și fără intermediari bancari.

Hora Village: Devino proprietar acum, rate de la dezvoltator cu 0% Ⓟ

Astfel, dacă achiți prima rată în valoare de 5% din costul total al bunului imobil, ceea ce s-ar echivala cu aproximativ 2700 euro, atunci în decurs de doar 4 ani, îți rambursezi totalmente costul apartamentului, cu o rată lunară de 1090 euro.

ACHITĂ ÎN 4 ANI, MUTĂ-TE LA CASA TA ÎN DOAR 2 ANI.

Pentru că, Hora Village, știe cât de mult contează și valorează timpul, dezvoltatorul imobiliar redefinește conceptul de achitare în patru ani, oferind o oportunitate unică pentru viitorii săi locatari, de a se muta în propriul apartament în doar 2 ani.  

Dacă te decizi să ei un apartament acum, obții un grafic individual de achitare, conform propriilor posibilități financiare, astfel, nu mai ești obligat să achiți dobânzi aferente costului bunului imobil, pentru că suma ratelor este un fixă. Mai mult, dacă te decizi să achiți apartamentul anticipat, dezvoltatorul imobiliar, îți calculează costul final cu o reducere considerabilă în favoarea ta. Îți lăsăm mai jos un model de calcul pentru un apartament de 54,54 m2. 

ÎNCREDEREA SE CONSTRUIEȘTE ÎN TIMP

Cu toții cunoaștem că încrederea se construiește în timp, un dezvoltator imobiliar de încredere are în spate, cel puțin o experiență în a construi și preda în exploatare o construcție locativă. Trecând prin acest procedeu, dezvoltatorul imobiliar, demonstrează capacitatea sa de a investi și gestiona resurse financiare și de a duce la bun sfârșit proiectele. 

Experiența dezvoltatorului imobiliar A-CASA, dezvoltator care construiește proiectul Hora Village, este una remarcabilă, prezența sa pe piața din Moldova de mai bine de 10 ani, având predate în exploatare deja numeroase proiecte comerciale dar și 2 proiecte mari în Chișinău, Alpha Residence și Cottage Residence. 

«Credem că să trăiești frumos înseamnă să trăiești conectat. Conectat cu natura prin materiale curate și procese responsabile. Conectat cu orașul prin infrastructură și amplasare comodă. Conectat cu oamenii din jur prin deschidere și respect reciproc. Conectat cu tine însuți prin armonia, eleganța și durabilitatea case»  spune Mihail Cebanu, directorul dezvoltatorului imobiliar A-casa.

TRĂIEȘTE VISUL URBAN ÎNTR-UN CADRU RURAL DE VIS

Proiectul Hora Village se axează pe principiul utilizării raționale a spațiului, tehnologii și soluții moderne, utilizarea materialelor de construcție durabile și ecologice, alegerea unor locații - cheie și dezvoltarea infrastructurii pentru un mediu urban confortabil și accesibil.

Originalitatea și succesul se datorează, incontestabil, echipei de profesioniști inovatori, îndrăzneți și nonconformiști, ce nu acceptă compromisuri și nu se mulțumesc cu jumătăți de măsură când în joc este calitatea, siguranța, durabilitatea construcțiilor și realizarea visurilor - atât a companiei, cât și a fiecărui locatar, de la mic la mare.

LA HORA VILLAGE SIMȚI CONFORTUL DE A TRĂI ÎN ARMONIE

Complexul rezidențial HORA Village a fost conceput pentru a satisface pe deplin așteptările de confort, intimitate, siguranță și a reușit să îmbine armonios beneficiile traiului în sânul naturii cu cele ale traiului modern, practic și confortabil. În imediată apropiere de toate beneficiile capitalei, acesta se distinge prin dimensiunile sale remarcabile.

Ansamblul rezidențial modern este compus din apartamente spațioase, potrivite pentru cei ce țin la atmosfera urbană, cu un stil de viață activ, dar totodată ferit de gălăgia orașului, iar căsuțele de tip Townhouse reprezintă echilibrul dintre eleganță și intimitate sporită, potrivite pentru cei ce iubesc viața în natură și sentimentul de a fi stăpân în propria curte.

Arhitectura complexului este concepută astfel, încât rezidenții să beneficieze de spațiu generos, simțindu-se ca și cum ar locui în afara orașului. Blocurile de apartamente au, maxim 5 etaje, oferind complexului o atmosferă aerisită, cu cerul liber deasupra capului, iar numeroșii copaci oferă o priveliște frumoasă și aer curat în abundență.

Vezi toate detaliile ofertei și a complexului pe horavillage.md sau programează o vizită privată – 022 222 208.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării