main logo
4737

Black Star Wear va deschide primul magazin oficial la Chișinău (P)

Vă aducem o știre, care îi va bucura pe toți cei, care țin pasul cu ultimele tendințe: la Chișinău se va deschide primul magazin oficial Black Star Wear din Moldova. Deschiderea este programată pentru data de 17 noiembrie curent, în incinta Centrului Comercial Zity Mall.

Black Star Wear va deschide primul magazin oficial la Chișinău (P)

În țară avem mulți amatori de îmbrăcăminte marca Black Star Wear. Toți cei, care apreciază comoditatea și stilul de excepție, sunt dispuși să comande hainele acestui brand în magazinele online din străinătate. 

Acum, însă, odată cu deschiderea unui magazine offline la noi, oricine va avea posibilitatea să-și procure o ținută streetwear chiar de la Chișinău. La noul magazin, vor fi de găsit haine pe gustul oricui: începând cu modelele de bază, care pot fi purtate de zi cu zi, până la haine de ocazie, create special pentru petrecerile atmosferice. 

Printre cei care poartă hainele acestui brand se numără studenții amatori ai creației interpreților, care colaborează cu Black Star, dar și cei care nu ascultă acest gen de muzică, însă doresc să poarte lucruri la modă.

Trăsătura distinctivă a hainelor de marcă Black Star Wear este că nu sunt divizate pe categorii de vârstă. Aceasta înseamnă că se pot îmbrăca stilat și cei mai tineri, și cei mai maturi. 

În plus, colecțiile brandului prezintă piese în vogă atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Toate modelele create de Black Star Wear sunt bine croite, oferind confort în timpul mișcării. Hainele sunt fabricate din materiale de calitate, preponderent bumbac 100%, țesături naturale, ecologice și hipoalergenice.

O altă trăsătură, care deosebește magazinele Black Star Wear de celelalte, este că deseori sunt vizitate de celebrități, iar admiratorii brandului își pot întâlni idolii pe viu. 

Astfel, s-a comunicat faptul că, pe 8 decembrie, faimosul rapper Scrooge, înainte de concertul său de la Chișinău, va organiza o scurtă conferință de presă și o sesiune de autografe în magazinul Black Star Wear.

Brandul Black Star Wear, înființat în 2010, îi aparține faimosului muzician și businessman din Rusia, Timati. Până în anul 2015, hainele erau confecționate în China, după care au început să se producă în Rusia. În prezent, toată îmbrăcămintea de marcă este confecționată exclusiv pe teritoriul Federației Ruse. Brandul Black Star Wear este cunoscut pe scară largă în întreaga lume și are peste 50 de magazine, care oferă diverse colecții de haine streetwear.

Reamintim, deschiderea oficială a magazinului Black Star Wear va avea loc pe 17 noiembrie, la etajul doi din incinta Centrului Comercial Zity Mall, amplasat pe adresa: str. Calea Ieşilor, 8. Până atunci, aveți ocazia să vizitați site-ul oficial al brandului și să vă familiarizați cu noua colecție de haine, marca Black Star Wear.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării