main logo
2130

ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 – un PC modern de business, versatil și securizat Ⓟ

Succesul în mediul de afaceri actual depinde în mare măsură de eficiența gestionării informațiilor și de securizarea deplină a datelor. Pentru companiile care caută un sistem puternic, cu conectivitate rapidă, spațiu de stocare extensibil și funcționalități de securitate de nivel corporativ, ASUS prezintă ExpertCenter E5 AiO 24 - un sistem All-in-One care nu face compromisuri, este ușor de administrat și aduce numeroase avantaje practice în lumea afacerilor.

Ergonomie și flexibilitate. Ecran prietenos ochilor

Sistemul ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 integrează specificațiile PC în corpul monitorului, oferindu-ți flexibilitatea să alegi configurația cea mai bună pentru nevoile tale individuale. ASUS propune trei variante de configurare pentru acest dispozitiv: versiunea de bază, versiunea intermediară și versiunea avansată – acum alegi ceea ce se potrivește cel mai bine cerințelor tale.

Vine echipat cu un ecran splendid de 23,8 inch, cu margini ultra-subțiri NanoEdge și control tactil capacitiv, facilitând interacțiunea cu aplicațiile într-un mod fără efort. Imaginile sunt redate impecabil datorită tehnologiei IPS, cu unghiuri de vizualizare de 178 de grade, acoperire completă a volumului de culoare sRGB și un strat anti-reflexiv, certificat de TUV Rheinland, ce asigură confort maxim ochilor în timpul sesiunilor de utilizare prelungite și reduce emisiile de lumină albastră dăunătoare.

Mai mult, poți înclina ecranul dispozitivului la un unghi de +15° ~ -22° și roti la un unghi de +45° ~ -45°. Mai ai și posibilitatea de pivotare la +90° și ajustarea înălțimii de la 0 la 150 mm. Acum nu vei mai avea o problemă în a-ți regla cu ușurință poziția perfectă de lucru, indiferent că ești acasă, la birou sau în orice altă locație. Cu ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 ai opțiunea de montare VESA, ce-ți permite atașarea device-ului la orice suport de perete pentru a economisi spațiu și pentru o poziționare optimă în orice scenariu de utilizare.

Performanță și conectivitate

ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 se remarcă prin viteză mare de răspuns și putere fără compromis. Vorbim aici de un procesor Intel Core de ultimă generație, până la i7 din seria a 13-a, cu memorie RAM DDR4 de până la 32 GB și frecvență de rulare de 3200 MHz. Avem SSD-uri duale PCI Express cu tehnologie NVMe configurabile în mod RAID, conectivitate wireless de până la WiFi 6E și conectivitate cu fir de până la 40 Gbps prin intermediul portului Thunderbolt 4.0.

Sistemul îmbunătățește productivitatea oferind o gamă variată de porturi pentru sincronizarea diverselor periferice. Ai opțiunile de ieșire HDMI®, Thunderbolt™ 4 opțional și DisplayPort™ opțional, pentru a te bucura de lucru în multitasking cu până la patru ecrane conectate simultan (cu suport pentru rezoluție 4K pe Thunderbolt™ 4). De asemenea, te bucuri de conectivitate rapidă și sigură la internet cu modulul WiFi 6E2 și ai un cititor de carduri 3-in-1 pentru transferul eficient și rapid al datelor.

Soluție bună pentru videoconferințe

Sistemul vine echipat cu o cameră web cu rezoluție de 12 MP, senzor IR pentru autentificare facială și o interfață MIPI (Mobile Industry Processor Interface) care captează imagini mai detaliate. Camera asigură un nivel echilibrat de luminozitate, ce garantează o claritate superioară a imaginilor și o experiență plăcută în timpul ieșirilor online.

Pe lângă o imagine clară, în timpul conferințelor online, utilizatorul mai emite pretenția și pentru un sunet excepțional. ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 combină tehnologia ASUS AI Noise-Canceling Audio, ce asigură că utilizatorii vor auzi și vor fi auziți în mod clar în orice situație. Funcția AI Noise-Canceling Speaker filtrează toate zgomotele externe, cu excepția vocilor umane, permițând astfel utilizatorilor să audă și să înregistreze cu claritate, chiar și în medii unde persistă zgomotul de fundal.

Opțiuni de administrare eficientă a dispozitivelor ASUS pentru business

  • ASUS Business Manager

Simplifică procesele de gestionare și întreținere a dispozitivelor și permite să-ți dezvolți mai bine afacerea. Software-ul permite administratorului companiei să controleze accesul la date, site-uri web și setări de sistem, să șteargă complet fișiere, să creeze partiții criptate pe discul local pentru stocarea datelor

  • ASUS Control Center

Un software complet nou pentru gestionarea IT centralizată. Cu ajutorul lui poți monitoriza și controla serverele ASUS, stațiile de lucru și produsele comerciale, inclusiv laptopurile, PC-urile, șistemele all-in-one, clienții și semnalizările digitale. ASUS se concentrează pe furnizarea de soluții ușor de utilizat, sigure și eficiente pentru toate tipurile de întreprinderi și centre de date din toate industriile

  • ASUS Cloud Recovery

Este folosit pentru backup

  • ASUS UEFI BIOS

O interfață comodă pentru administrarea dispozitivelor la îndemână. Cu ajutorul lui ai: actualizarea securizată a BIOS-ului, controlul mouse-ului, economia consumului de energie, interfață ușor de utilizat

  • ASUS Diagnostic Tool

Permite diagnosticarea performanțelor chiar și atunci când nu avem un sistem de operare instalat (din BIOS) și un dispozitiv de stocare permanent

Alegând un sistem All-in-One de la ASUS, beneficiezi în primul rând de un dispozitiv fiabil și puternic, compatibil cu orice tip sarcini, ce oferă imagini clare, luminoase și o experiență de lucru unică.

Sistemul ExpertCenter E5 AiO 24 poate fi achiziționat rapid din magazinul online www.ultra.md sau direct din showroom – Str. Columna, 170. Aici vei găsi cel mai mare brand shop și cel mai bogat asortiment de produse ASUS în Moldova.

Alte avantaje pe care le obții la ULTRA:

  • Varietate mare de produse și modele
  • Echipă profesionistă de vânzători, ce oferă răspunsuri prompte la orice întrebări
  • Posibilitatea de a efectua comenzi personalizate cu configurațiile necesare
  • Service Centru autorizat
Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării