main logo
450

Un tânăr a murit după ce a sărbătorit victoria Simonei Halep de la Paris

O tragedie a avut loc după marele succes al Simonei Halep de la Roland Garros. Un tânăr de 28 de ani, Attila Ganea, a decedat, după ce sărbătorirea victoriei de la Paris i-a adus sfârşitul.

Un tânăr a murit după ce a sărbătorit victoria Simonei Halep de la Paris

Acesta a sărit într-o piscină după ultimul punct al meciului, dar s-a lovit foarte rău la cap.

Gazetanord-vest.ro anunţă că Attila s-a lovit de fundul bazinului şi că, după ce a ieşit din apă, ar fi acuzat dureri mari de cap şi în zona cervicală. Totuşi, acesta a ales să nu viziteze un medic, transmite Ştiri.md cu referire la DigiSport.

După câteva ore, i s-a făcut rău, iar amicii lui au chemat o ambulanţă, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean din Satu Mare. Acolo, verdictul a fost clar: fractură cervicală.

Medicii l-au ţinut în comă indusă, dar duminică acesta a făcut un accident vascular cerebral. Transferat de urgenţă la Cluj, Attila a murit, după ce a fost operat pentru a i se înlătura hematomul.

Ganea a lăsat în urmă multă suferinţă, mai ales că urma să se căsătorească pe 22 septembrie cu iubita sa. Cristina a şi ţinut să posteze un mesaj emoţionant pe Facebook.

„Mă simt singură, debusolată şi goală pe dinăuntru, viaţa mea nu mai are niciun sens fără tine. Urma să ne legăm destinele şi în faţa lui Dumnezeu… După nuntă mi-ai promis că facem un copilaş…abia aşteptai momentul ăla, pentru tine făceam ORICE şi tu ştii prea bine…mai mult ca mine nu te-a iubit nimeni niciodată în afară de părinţii tăi!

De acolo de sus să îi veghezi și să ai grijă de ei….eu promit la fel! Voi fi alături de ei mereu! Nu îmi iau rămas bun de la tine, iubirică… pentru că tu vei fi mereu în sufletul şi inima mea. Tu vei trăi mereu în sufletele, inimile şi gândurile noastre! Nu ai idee câtă lume îndurerată ai lăsat în urma ta”, a scris Cristina, iubita lui Attila Ganea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării