main logo
1759

Un moldovean este antrenat de însuși Connor McGregor

Născut în Congaz, Nicolai Grozdev este ajutat să se pregătească pentru lupta din turneul MMA de binecunoscutul luptător Connor McGregor.

Un moldovean este antrenat de însuși Connor McGregorFoto: noi.md

Aceasta va fi a doua luptă profesională a lui Grozdev din cariera sa, transmite Știri.md cu referire la Noi.md.

De această dată, sportivul va lupta într-un turneu organizat de Brave Combat Federation. Lupta va avea loc pe 19 octombrie în China. 

Acum, Nicolai Grozdev se antrenează activ și se pregătește să lupte în ring cu un sportiv chinez. 

El este ajutat pentru aceasta de renumitul în întreaga lume luptător irlandez de arte marțiale mixte, fostul campion UFC la categoria semiușoară și ușoară, Connor McGregor. 

Un filmuleț de la antrenamentul comun cu Nicolai Grozdev a fost postat recent de Conor McGregor pe pagina sa oficială de Instagram. 

După cum a declarat Nicolai Grozdev pentru corespondentul portalului de știri Gagauzinfo.MD, McGregor este partenerul său sparring. 

„Mă pregătesc pentru luptă, ca de obicei, în sala mea de sport Straight Blast din Dublin. Voi lupta pe 19 octombrie în China”, a adăugat Grozdev. 

Reamintim că tînărul sportiv Nicolai Grozdev a avut prima sa luptă profesională în martie a acestui an, în cadrul turneului MMA internațional WWFC 14 de la Kiev.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării